Ajándékutalvány

Szerezzen igazi örömet nászajándékával!

Mi biztosítjuk, hogy tökéletes meglepetést adjon szeretteinek életük egyik legemlékezetesebb pillanatán.

Élményutalványaink minden igényt kielégítő egyedi wellness pihenést nyújtanak a friss házasoknak.

Nászajándék ajándékutalványunkkal az ifjú pár átélheti a mesés kelet birodalmának kényeztetését: az orientális habmasszázs élménye, a Prémium típusú szobába bekészített Macaron és epertál mellett édes pezsgő és a romantikus rózsaszirom szórás az ágyon szív alakban, este pedig gyertyafényes svédasztalos vacsora várja őket a különleges Dubai Kert Éttermünkben.

ELBŰVÖLŐ AJÁNDÉK AZ ÉV MINDEN NAPJÁN, HOGY MEGLEPHESSE AZT, AKIT A LEGJOBBAN SZERET FELEJTHETETLEN SHIRAZ PILLANATOKKAL.

Különleges ajándékot találni nagy kihívás, mi azonban levesszük az Ön válláról a terhet és segítünk összeállítani a minden igényt kielégítő wellness pihenést!

Ajándékozza meg szeretteit, ismerőseit szállodánk élményutalványainak egyikével egyszerűen, gyorsan és otthon is könnyen kinyomtatható formában! Amennyiben szeretne minden részletet a megajándékozottra bízni, ajánljuk figyelmébe keretösszeges ajándékutalványunkat az Ön által meghatározott értékben, így a felhasználás módját és időpontjának kiválasztását teljes mértékben a megajándékozottra hagyhatja.

Lepje meg Szeretteit ajándékutalvánnyal az 1001 Éjszaka szállodájába!