Extrém csapatépítő - Shiraz

Extrém csapatépítő

AJÁNLATKÉRÉS

LŐTÉRI KALANDOK

Az agyaggalamb- és céllövészetet, fegyver- és helyismereti oktatás keretein belül éles lőfegyverek használatával élhetik át a résztvevők. A vadászat nagy kaliberű sörétes puskákkal, TOZ-8-as kispuskákkal és maroklőfegyverrel lehetséges, igény szerint.A program során az agyaggalamb lövészeten fejenként 10, a céllövészeten fejenként 13, míg a maroklőfegyver esetén 5 lövés van fejenként. A résztvevőket díjazzuk!


ADRENALIN BOMBA

Valódi extrém programra számíthatnak a résztvevők. Az alapoktól indulunk, és teszteljük, hol vannak a fizikai és mentális határok, mikor és milyen módon számíthatunk egymásra, és mit is ér a csapat együttes ereje, a közös munka varázsa. Éleslövészet 12-es kaliberű fegyverekkel és Toz8-as puskákkal, off-road élmények quadokkal vagy terepjáróval, extrém hatások traktorral vagy munkagéppel. A program alatt pogácsát és ásványvizet biztosítunk.


AJÁNLATKÉRÉS


HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA

A holdkórosok éjszakája elnevezésű program kifejezetten éjjeli baglyoknak szánt kalandtúra, akik nem riadnak vissza a sötét erő rejtelmétől sem. A misztikus éjszaka felejthetetlen kalandokat tartogat. Az a pár fénycsóva, a csapatszellem és a rendelkezésre álló információk összessége adja a megoldás kulcsát. Persze az sem árt, ha a társaság a helyes útvonalon halad. A csapat terhelhetőségének megfelelően állítjuk össze a programot. Izgalommal teli csapatprogram!


KÖTÉLTECHNIKA ÉLMÉNYTRÉNING

Adrenalin szint emelő izgalmak várnak a csapatokra. Óriás kötélpálya a tó felett, rekeszmászás és kötéllel megoldható játékos feladatok várnak a résztvevőkre.. Kötéltechnikai gyorstréningen is részt vesznek a csapattagok, mely a tudás elsajátítása mellett különleges élmény. A programot nem csupán az extremitást kedvelőknek ajánljuk!