Keleti hangulatú csapatépítés - Shiraz

Keleti hangulatú csapatépítés

AJÁNLATKÉRÉS

SHIRAZ TITKA

Az izgalmas kalandprogram a Shiraz szálloda környezetében játszódik. A játék célja a mesés titok felkutatása, a rejtély megoldása. A trükkök és csapdák túlélésén felül a csoporttársak együttes feladat megoldása a cél. A játékosok a rejtély megoldásával ajándékban részesülnek, s személyenként a ház borával gazdagodnak.


MESÉS KELETI KALAND

A herceg pazar ünnepségre várja birodalma népét. Ám egy nem várt esemény felborítja a békés ceremóniát. Előző éjjel rablók egy hada betört a birodalom kincstárába és elrabolták a herceg legféltettebb „gyémántját”.
A visszaszerzés a csapaton múlik. A játékosok a kaland végeztével ajándékban részesülnek, s személyenként a ház borával gazdagodnak.


AJÁNLATKÉRÉS


SEHEREZÁDÉ ÉS A TITKOS KÜLDETÉS KRIMIPROGRAM

Pillanatokon belül két bűnöző és tucatnyi Bagdadból ellopott muzeális értékű kincs nyomába kell, hogy eredjenek, mielőtt az Interpol megelőzné őket, hírbe hozva ezzel szeretett Shiraz Hotelünket. Kutatásra fel, semmi sem az, aminek látszik! A csapatok apró jutalomban részesülnek.


Shiraz Rajt!

A start és a cél a Shiraz világa, ám a köztes út, rejtelem. Az egzotikus hangulatú kalandprogram során izgalmas, afrikai játékok, szellemi és fizikai erőnlétet kívánó feladatok és sok-sok jókedv várja a csapatokat! A csapatok apró jutalomban részesülnek.


AJÁNLATKÉRÉS


1001 éjszaka meséi

Az 1001 éjszaka történetei életre kelnek. A mesés Shirazba érkezve különleges világ ejt rabul mindenkit. Az 1001 éjszakai meséinek kötete tárul fel a játékos program során.

A szerepjátékok élethű színdarabokká kelnek, a megelevenedett mese főszereplői a csapattagok maguk.A csapatok apró jutalomban részesülnek.