Törzsvendégprogram - Shiraz

Törzsvendégprogram

Szállodánk törzsvendégprogramja

 

A Shiraz törzsvendégprogram előnyei és szabályai:

Megköszönve hűségüket szállodánk Önt, mint visszatérő vendégünket 5% vagy 10% kedvezményben részesíti.

A tárgyévi törzsvendég-kedvezmény a megelőző évben a Mesés Shiraz Hotelben kizárólag a kedvezményre jogosult által eltöltött szobaéjszakákat alapul véve 5% vagy 10% .

A tárgyévben 5% egyedi kedvezményt biztosítunk, amennyiben 10-14 szobaéjszakát, míg 10% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha legalább 15 szobaéjszakát tölt szállodánkban a megelőző évben.

Minden évben január 1-10. között küldjük meg Önnek e-mailben névre szóló kedvezménykártyáját, amennyiben a fent jelzett kedvezményre jogosult a tárgyévben.

A kedvezményt kizárólag a kedvezményre jogosult veheti igénybe egyszerre maximum 3 szoba foglalása esetén, a kártya bemutatásával, az év bármely időszakában.

Az engedményt kizárólag a visszaigazolás szerinti bruttó végösszegből, a félpanziós ellátást tartalmazó szállásköltségből biztosítjuk.

A megállapított kedvezmény a tárgyév január 1-december 31. között érvényes és minden évben felülvizsgáljuk, így újra megállapítjuk a kedvezmény mértékét. Amennyiben a fenti feltételek nem teljesülnek, abban az esetben a szállodánk jogosult a kedvezmény visszavonására.

A törzsvendégprogram más kedvezménnyel nem összevonható és kizárólag direkt foglalások esetén érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Tájékoztatjuk, hogy a tavalyi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2022-ben érvényes törzsvendégkártyában szereplő kedvezmény mértékét 2020. július 1- 2021. december 31. közötti foglalások után állapítottuk meg.

2022. január 1-től a korábbi Keve-Teve füzet nem vehető igénybe.

Üdvözlettel:

Mező Brigitta
Szállodavezető
Mesés Shiraz Hotel****Superior