Wellness & SPA

A rejtélyes arab fürdőkultúra jelenik meg különleges, kibővült spa-világunkban. Lélegzetelállító építészeti alkotásban megvalósult fürdőnkkel a korábbiakhoz képest négyszer akkora vízfelülettel szolgáljuk vendégeink kényelmes pihenését. Hammam részlegünket, Perzsa szauna birodalmunkat, Menta bárunkat, Arab udvarunkat és Marokkói pihenőkertünket azért álmodtuk meg, hogy elámíthassuk és kiszolgálhassuk Önöket minden igényt és ízlést kielégítő wellness oázisunk szolgáltatásaival.

Arab Fürdőház

A fényűző wellness élmény legelvarázsoltabb állomása az Arab Fürdőház. Az óriás medencében 17 különböző élményelem közvetíti a víz frissítő rezgéseit. A medence partján kényelmes hencsergőkben hátradőlve lehet élvezni a víz gyógyító csobogását.

Marokkói Pihenőkert

A szabadtéri spa világunk szolgáltatásival minden adott, mi szem-szájnak ingere. Beach bárral, színes koktélokkal, ízletes wellness ételekkel, buja hencsergő házakkal, sporteszközökkel várjuk pihenni és szórakozni vágyó vendégeinket.

Iráni Hammam

A török fürdő, más néven hammam, a korai római fürdő és gőzfürdő ma is használatos változata. Hammam részlegünkben megtalálható Hammam gőzkamra napi tematikus programunk, a hammam tradíció, testi és lelki megtisztulás helyszíne.

Perzsa szaunavilág

Gazdagon díszített - Perzsia ihlette - architektúrába kalauzoljuk vendégeinket.

Finn szaunánkban, Aquameditációs szobánkban, luxus infrakamránkban, szénás aromakabinunkban és élményzuhanyainkban megtisztulhat a test és lélek is.

Különleges masszázsok

Az olasz Gerard's márka 1970 óta szimbóluma a szépség, a luxus kozmetikumok és exkluzív spa szolgáltatások, masszázsok ötvözetének. Szállodánk vallja, hogy a professzionális szépségápolás, nem csak az arc ápolását foglalja magában, hanem a testét és a lélekét is.

Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk.

Romantikus páros programok

Különleges kényeztető programjaink kivételes alkalmat nyújtanak arra, hogy Ön és Párja teljesen kizárják a külvilágot, ellazuljanak, megfeledkezzenek a mindennapi stresszről egy apró romantikát csempészve a szürke hétköznapokba.

Halpedikűr

Kiváló relaxáló hatású lábfürdő a halak bőrtisztító kényeztetésével.

Wellness termékkatalógus

Kezeléseinkhez és szolgáltatásainkhoz felhasznált professzionális anyagok, kozmetikai termékek és parfümök is megvásárolhatóak szállodánkban.
Kérjük tekintse meg wellness termékkatalógusunkat.