Hammam kezelések - Shiraz

Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk. Bármely kiválasztott masszázs rituálé előtt 10-15 perc gőzfürdőzést javaslunk, így lesz teljes az évszázadok óta változatlan tradíció. Az izmai ellazulnak, a bőre fellélegzik és selymes tapintású lesz a kezeléseknek köszönhetően.

Berber Masszázs

Tradicionális feketeszappanos masszázs. A zúzott olívabogyóból készült feketeszínű szappan rendkívül magas E-vitamin tartalma minden bőrtípust kíméletesen tisztít és táplál. Gőzben kitágult pórusokat tökéletesen kitisztítja az arab szappannal végzett masszázs. A kezelés vége előtt, egy különlegesen szőtt dörzskesztyűvel a felpuhult elhalt hámsejtektől megszabadítjuk a testét. Teste fellélegzik, könnyebbé válik, izmai ellazulnak bőre bársonyos lesz. A dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

Olivás feketeszappan, kese, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz.

50 perc -14.700 Ft

Berber Masszázs Rhassoullal

A rhassoult kizárólag Marokkóban, az Atlasz-hegységben bányásszák, évezredek óta az arab és a mediterrán fürdőkultúra alapanyaga. Gyengéden, de rendkívül intenzíven tisztítja, gazdag ásványi anyag tartalmával remineralizálja a bőrt. Arc és hajápolásban is utolérhetetlen ez a lágy textúrájú feketeagyag. A feketeszappanos Berber masszázst követő rhassoul pakolás után a megtisztított, táplált bőr selymessége sokáig megmarad.

A dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

Olivás feketeszappan, kese, rhassoul, illatos folyékony feketeszappan, virágvíz

75 perc – 18.400 Ft

Szahara Aranya

A Szaharából származó homokszemekből, tengeri sóból és édes parfümök keverékéből álló argánolajos
testradírral készítjük fel testét a masszázs előtt. Ezt követően masszőrünk egy különleges narancsvirág illatú,
argánolaj és shea vaj alapú érzéki testbalzsam használatával végzi a teljes testmasszázst, mely sivataghoz
hasonlóan végtelen lágysággal borítja be bőrét és varázsolja azt bársonyosan selymes tapintásúvá.

 

60 perc -18.700 Ft

Marokkói argánolajos testkezelés

Marokkó folyékony aranyának minden cseppje táplálja bőrét és haját. A berber nők szépségének titka, az
argánfa terméséből sajtolt olaj.

A gőzfürdőben felpuhult bőrét jutazsákkal tisztítjuk meg, így az elhalt
hámsejtek nem akadályozzák az olaj felszívódását.

 

50 perc - 16.400 Ft

Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Az egész test a szappan selymes habjába burkolózik. Ez az illatos habtakaró nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat. A szappan E-vitamin tartalma magas a mandula- és olívaolaj keverékének köszönhetően. Bőre rugalmas és feszes lesz. Az elhalt hámsejteket a dörzskesztyű tökéletesen eltávolítja.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 14.700 Ft

Páros Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen kezelése. Ossza meg az orientális habmasszázs élményét párjával egy hatalmas fűtött kőágyon. Masszőrök egyszerre borítják be a testüket az illatos habtakaróval. Bőrük rugalmas lesz, izmaik ellazulnak és egy mesés élménnyel is gazdagabbak lesznek.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, kese

50 perc - 28.000 Ft

Fennséges Marokkó-páros hammam program

Régen nő és férfi nem léphetett be egy időben a hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezek a szabályok. A Hürrem Szerájt azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokból kiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhetik, azt, amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok.

Engedjék, hogy masszőrjeink az olívaszappan selymes habjával teljesen ellazítsák Önöket és a masszázs után csak egymással tudjanak foglalkozni. 30 -30 perc tradicionális masszázs után rózsa illatú fürdő, rózsaszirmok teszik teljessé a romantikus élményt.

Mandulaolajos fehér olívaszappan habja, rózsás fürdősó

60 perc - 20.700Ft

A fürdőprogram hosszabbítási felára 5.000 Ft / 30 perc

Utazás az Érzékek Földjén- hammam rituálé

Élje át a keleti nők ősi és értékes szépségrituáléjából örökölt tudást, mely az idők során anyáról lányára szállt. Hammam rituálénk buja eleganciája, parfümös illata és persze nem utolsó sorban hatása teszi felejthetetlenné ezt az élményt. A kezelés során egy különleges radírral tisztítjuk meg és készítjük fel bőrét, amelyet követően egy Bio Shea vaj és exkluzív szépségolaj kompozíciójával alkotott teljes test masszázzsal kényeztetjük.

Ajánljuk mindenkinek, aki a több száz éves kozmetikai rituálék teremtette kozmetikumokkal szeretne szépülni, kényeztetni bőrét az érzékek felett…

Választható shea vaj illatkompozíciók:
Örömteli Utazás
Udaipur Utazás
Utazás a Fűszerúton

60 perc – 18.700 Ft

Nyitvatartás: 8:00-20:00

Bármely megrendelt program 6 órán belüli lemondása esetén a program értékének 50%-át,
elmaradása esetén 100%-át számoljuk fel.

Masszázsaink és programjaink nem minősülnek gyógykezelésnek. Azok hatásairól és menetéről munkatársainknál kérhet bővebb tájékoztatását.