Hammam kezelések - Shiraz

Hammam kezelések

Próbálja ki az országban egyedülálló tradicionális hammam kezeléseinket, melyeket fűtött kőágyon végzünk. Bármely kiválasztott masszázs rituálé előtt 10-15 perc gőzfürdőzést javaslunk, így lesz teljes az évszázadok óta változatlan tradíció. Az izmai ellazulnak, a bőre fellélegzik és selymes tapintású lesz a kezeléseknek köszönhetően.

Berber Masszázs

Tradicionális feketeszappanos masszázs. A zúzott olívabogyóból készült feketeszínű szappan rendkívül magas E-vitamin tartalma minden bőrtípust kíméletesen tisztít és táplál. A kezelés vége előtt, egy különlegesen szőtt dörzskesztyűvel a felpuhult elhalt hámsejtektől megszabadítjuk a testét, amely ezáltal fellélegzik, könnyebbé válik, izmai ellazulnak és bőre bársonyos lesz. A rituálé alatt használt dörzskesztyűt a vendég ajándékba megkapja.

50 perc -17.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 15.930 Ft

Berber Masszázs Rhassoullal

A rhassoult kizárólag Marokkóban, az Atlasz-hegységben bányásszák, évezredek óta az arab és a mediterrán fürdőkultúra alapanyaga. Gyengéden, de rendkívül intenzíven tisztítja, gazdag ásványi anyag tartalmával remineralizálja a bőrt. Arc és hajápolásban is utolérhetetlen ez a lágy textúrájú feketeagyag. A feketeszappanos Berber masszázst követő rhassoul pakolás után a megtisztított, táplált bőr selymessége sokáig megmarad. Mialatt teste a különleges agyagpakolásunkban pihen, addig masszőrünk feketeolival szappanos skalpmasszázzsal, majd rhassoul-os hajpakolással kényezteti.

75 perc – 22.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 20.430 Ft

Szahara Aranya

A Szaharából származó homokszemekből, tengeri sóból és édes parfümök keverékéből álló argánolajos testradírral készítjük fel testét a masszázs előtt. Ezt követően masszőrünk egy különleges narancsvirág illatú, argánolaj és shea vaj alapú érzéki testbalzsam használatával végzi a teljes testmasszázst, mely sivataghoz hasonlóan végtelen lágysággal borítja be bőrét és varázsolja azt bársonyosan selymes tapintásúvá.

60 perc -22.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 20.430 Ft

Marokkói argánolajos testkezelés

Marokkó folyékony aranyának minden cseppje táplálja bőrét és haját. A berber nők szépségének titka, az argánfa terméséből sajtolt olaj. A gőzfürdőben felpuhult bőrét jutazsákkal tisztítjuk meg, így az elhalt hámsejtek nem akadályozzák az olaj felszívódását.

50 perc - 19.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 17.730 Ft

Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen része. A kezelés alatt egész teste illatos habtakaróba burkolózik, így a szappan selymes habja nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat. Magas E-vitamin tartalma a mandula- és olívaolaj keverékének köszönhető, ettől bőre rugalmassá és feszessé  válik.

A rituálé alatt használt dörzskesztyűt, mely az elhalt hámsejteket tökéletesen eltávolítja, a kezelés végén ajándékba megkapják.

50 perc – 17.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 15.930 Ft

Páros Szultán Masszázs

Mandulaolajos fehér olívaszappanunk habjával végzett masszázs minden arab és török hammam elengedhetetlen része. A kezelés alatt egész teste illatos habtakaróba burkolózik, így a szappan selymes habja nem hagyja kihűlni a gőzfürdőben felmelegedett izmokat. Magas E-vitamin tartalma a mandula- és olívaolaj keverékének köszönhető, ettől bőre rugalmassá és feszessé válik.

Ossza meg az orientális habmasszázs élményét párjával egy hatalmas fűtött kőágyon. Masszőrök egyszerre borítják be a testüket az illatos habtakaróval.

A rituálé alatt használt dörzskesztyűt, amely az elhalt hámsejteket tökéletesen eltávolítja, a kezelés végén ajándékba megkapják.

50 perc - 34.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 31.230 Ft

Fennséges Marokkó-páros hammam program

Régen nő és férfi nem léphetett be egy időben a hammam területére. Természetesen mára enyhültek ezek a szabályok. A Hürrem Szerájt azért álmodtuk meg, hogy a szürke hétköznapokból kiragadjuk Önöket és egy mesebeli világba csöppenve párjával átélhetik, azt, amiről régen csak álmodtak a szerelmespárok.

Masszőrjeink az olívaszappan selymes habjával teljesen ellazítják Önöket, hogy a masszázs után már csak egymással tudjanak foglalkozni. 30 -30 perc tradicionális masszázs és rózsaszirmos fürdő teszik teljessé a romantikus élményt.

60 perc - 26.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 24.030 Ft

A fürdőprogram hosszabbítási felára 8.000 Ft / 30 perc

Utazás az Érzékek Földjén- hammam rituálé

Élje át a keleti nők ősi és értékes szépségrituáléjából örökölt tudást, mely az idők során anyáról lányára szállt. Hammam rituálénk buja eleganciája, parfümös illata és persze nem utolsó sorban hatása teszi felejthetetlenné ezt az élményt. A kezelés során egy különleges radírral tisztítjuk meg és készítjük fel bőrét, amelyet követően egy Bio Shea vaj és exkluzív szépségolaj kompozíciójával alkotott teljes test masszázzsal kényeztetjük.

Ajánljuk mindenkinek, aki a több száz éves kozmetikai rituálék teremtette kozmetikumokkal szeretne szépülni, kényeztetni bőrét az érzékek felett…

Választható shea vaj illatkompozíciók:Örömteli Utazás – Narancsvirág illattal
Darjeeling Utazás - Gyömbér, zöld tea illattal
Utazás a Fűszerúton - Vanília, pacsuli és borostyán illattal

60 perc – 21.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 19.530 Ft

Shiraz Hotel - Damaszkuszi rózsaolajos testkezelés

Damaszkuszi rózsaolajos testkezelés

Itt az alkalom, hogy kimutassa, mennyire szereti párját! Tegye kedvese számára emlékezetessé ezt a napot, érzéki Damaszkuszi rózsás wellness kezelésünkkel!
A természetes jutazsákocskával történő radírozás után bőre visszanyeri finomságát, így az értékes hatóanyagok könnyen felszívódnak. A masszázshoz használt vörös rózsás prémium Red Roses olajkompozíció, sejtregeneráló, bőrfeszesítő hatású, igazi delikátesz a száraz bőr számára. Ezután a kezelés után a finom rózsaillat elkíséri Önt egész napján át.

50 perc – 20.700 Ft

Előfoglalási kedvezménnyel 18.630 Ft

Nyitvatartás: 8:00-20:00

Bármely megrendelt program 6 órán belüli lemondása esetén a program értékének 50%-át,
elmaradása esetén 100%-át számoljuk fel.

Masszázsaink és programjaink nem minősülnek gyógykezelésnek. Azok hatásairól és menetéről munkatársainknál kérhet bővebb tájékoztatását.