Pályázatok - Shiraz

Pályázatok

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00118
Kedvezményezett neve: Shiraz Hotel Szállodaüzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Shiraz Hotel Kft. versenyképességének növelése
Támogatás összege: 72 837 253 Ft 
Támogatás mértéke: 70 % 
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.22.

A Shiraz Hotel Kft. termelékenység növelése érdekében a projekt megvalósítása során az Éttermi, mozgó vendéglátás tevékenység fejlesztéséhez kapcsolódóan, konyhatechnológiai eszközök beszerzését valósította meg.

A megvalósítás elsődleges helyszíne Egerszalókon található a Széchenyi István út 31. szám alatt (Shiraz Hotel), a másodlagos pedig Felsőtárkányban a Bükk-erdő sétány 2-4. szám alatt (Bambara Hotel).

A technológiai fejlesztés érdekében a projekt megvalósítása során új eszközök beszerzésére került sor, amelyek megoszlottak a két helyszín között. A kiválasztott gépek a konyhai technológia kiemelkedő darabjai. A tűzhelyek, a sütők, a munkaasztalok, a hűtők, mosogatógépek a konyhák és az éttermek fejlesztéséhez járulnak hozzá, ami növeli a cég eredményességét a magasabb kapacitás és a jobb minőség révén.

A projekt során igénybe vett menedzsment tudás-, készség-, és kompetenciafejlesztésre vonatkozó tanácsadáshoz szorosan illeszkedve egy kompetencia fejlesztő online soft skill képzés is megvalósult, valamint az egerszalóki telephelyre kiépítésre került egy 6,37 kW-os napelemes rendszer is.

A megvásárolt eszközöknek köszönhetően a cég tovább fejlesztheti tevékenységét, hiszen nagyobb termelékenységet és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítanak. A fejlesztés eredményeként technológiailag fejlettebbé és hatékonyabbá válik az éttermi szolgáltatási tevékenység, ami az energia és anyaghatékonyságban is kifejezésre kerül. 

Széchenyi Terv Plusz